rss

500.000 de dolari pentru un Batmobil

  1. 07/05/2008
  2. Tags: Batman
    Vezi toate fotografiile (11)

    Fiecare dintre noi, cei mai tineri, au visat macar odata sa fie in pielea unui supererou din benzile desenate (sau adaptarile cinematografice ale acestora), impartindu-ne in tabere in functie de personajul pe care il consideram a fi “cel mai tare”.

    Ei bine, cineva din tabara lui Batman are acum ocazia de a fi mai tare decat toti, fiindca masina din filmul cu acelasi nume, pilotata de Michael Keaton in 1989, este de vanzare pe eBay la un pret de pornire de 500.000 de dolari.

    Jumatate de milion de dolari poate parea mult pentru orice buzunar, insa acesti bani iti pot aduce in garaj una dintre doar cele cinci masini de acest gen fabricate (chiar numarul 5, mai precis), cu care s-au parcurs numai 54 de mile (aproximativ 87 km).

    Sigur, faptul ca bolidul de 6,1 m lungime si 2,44 latime nu poate fi condus pe drumurile publice a contribuit din plin la aceasta performanta, insa nu credem ca cineva din cartier va va reclama la politie in caz ca vreti totusi sa dati o tura. Chiar si asa, amenda merita platita din plin: desi nu va aprinde nimanui o tigara de la gigantica evacuare pozitionata intre cele doua aripi posterioare cu inaltimea unui stat de om, motorul Chevrolet V8 de 5,7 litri este gata sa ofere oricand senzatiile traite intr-un muscle-car veritabil.

    Dar deja probabil ca v-ati prins de faptul ca nici un Mercedes sau Audi de pe aceasta planeta n-are cum sa ii fure show-ul...

     

    Vizualizari: 974
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »