rss

5 stele Euro NCAP pentru noul Fiat Bravo!

  1. 28/02/2007
  2. Tags: Euro NCAP, Fiat Bravo
    Vezi toate fotografiile (1)
    Euro NCAP a dat astazi publicitatii rezultatele testelor de siguranta pentru noul Fiat Bravo, model lansat la sfarsitul lunii ianuarie.

    Masina de care se leaga sperantele italienilor pentru a continua procesul de revitalizare din punct de vedere financiar a obtinut punctaj maxim (5 stele) pentru impactul frontal, trei pentru protectia copiilor si doua pentru cea a pietonilor.

    Acesta este al patrulea model al grupului Fiat care obtine cinci stele EuroNCAP, dupa Grande Punto, Fiat Croma si Alfa Romeo 159.
     
    Circa 15 000 de ore de calcule, 60 de teste de impact si numeroase simul?ri efectuate la Centrul Fiat pentru Siguranta Auto au stat la baza acestui rezultat.

    Dotarile noului Fiat Bravo includ, printre altele, pana la 7 airbag-uri, centuri de siguranta cu pretensionare si limitator de sarcin?, 5 tetiere, un sistem de prevenire a incendiilor (FPS), ABS cu EBD, ESP, Hill Holder, ASR si MSR.

    Designul caroseriei si al interiorului a fost realizate tinandu-se cont de aspectele fundamentale ale sigurantei, iar sasiul  a fost de asemenea proiectat pentru a absorbi orice tip de impact.

    Noul Fiat Bravo va fi lansat in Romania la inceputul verii 2007. Deocamdata nu exista nici un detaliu privind pretul de start.
    Vizualizari: 1352