rss

3 in 1

  1. 30/11/2006
  2. Tags: Chrysler Sebring Convertible
    Vezi toate fotografiile (5)
    Iarna a batut deja la usa si in unele zone chiar s-a instalat comod, dar Los Angeles este pozitionat destul de bine fata de Ecuator astfel incat lansarea de modele cabrio sa aiba noima tot timpul anului. Ca urmare, la salonul gazduit de Orasul Ingerilor, Chrysler si-a prezentat ultima sa creatie, versiunea decapotabila a relativ recentului Sebring.

    Nu este nici un secret – la mare moda in ziua de azi sunt coupe-cabrioletele, chiar si constructori „purisiti” precum Mazda dotandu-si modele descoperite si cu acoperisuri din tabla retractabile; americanii nu puteau face deci exceptie de la regula, mai ales ca acesta este succesorul celei mai iubite linii de decapotabile din Statele Unite, lidera in segment in 7 din ultimii 11 ani. Insa, exact ca si fabricantul japonez mai sus mentionat, Chrysler a decis sa nu riste pierderea clientilor cu conceptii clasice, astfel incat, in cazul lui Sebring Convertible, poti opta intre trei acoperisuri diferite (!): din vinil, panza sau metal.

    Trei motoare vor fi oferite pe piata din Statele Unite: cunoscutul „World Engine” de 2,4 litri, un 2,7 litri V6 Flexible Fuel si un 3,5 V6 ca varf de gama. Primul este motorul dezvoltat in cadrul fostului parteneriat DaimlerChrysler-Mitsubishi si este dotat cu tehnologia actionarii variabile a supapelor, astfel incat, in ciuda puterii cu 23 CP mai mari decat a motorului pe care il inclouieste (vechiul „doi-patru” avea 150 CP), propulsorul consuma cu 8% mai putina benzina. Cine va dori mai multa putere poate opta pentru V6-le de 2,7 litri, care si el are o "arma" secreta, putand functiona cu benzina sau cu E85. Capabil de 189 CP si 259 Nm, el este depasit doar de cel V6-le de 3,5 litri, ce produce 235 CP si 315 Nm.

    Transmisiile, in mare parte automate, sosesc ca o veste buna pentru cercul de clienti vizat de Chrysler, descris ca fiind alcatuit din persoane cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani (70% dintre acestea casatorite), cu studii superioare si cu un venit mediu anual de circa 90.000 de $ pe an. Atat pentru acestia, cat si penru exceptiile care cu siguranta vor fi prezente sa confirme regula, Chrysler Sebring Convertible va fi disponibil incepand din primavara lui 2007, constructorul din Detroit sperand sa detina in continuare cea mai mare felie intr-o clasa care atrage an de an in SUA circa 150.000 de consumatori.



    Vizualizari: 1628
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »