rss

273 CP pentru Mazda6 de America

  1. 30/04/2008
  2. Tags: Mazda6
    Vezi toate fotografiile (3)
    Desi lansarea oficiala a modelului de clasa medie Mazda a avut loc in toamna anului trecut la Frankfurt, americanii vor putea conduce aceasta masina tocmai in luna august al anului curent, insa, cand o vor face, le vor rade in nas europenilor: special modificata pentru ei, Mazda6 de America nu numai ca este ceva mai mare decat sora europeana, ci si mai puternica.

    Ca si locuitorii Batranului Continent, yankeii vor avea posibilitatea sa cumpere modele echipate cu propulsorul de 2,5 litri si 170 CP, dar acesta nu va fi concurat de motoare diesel pricajite sau de un “entry-level” pe benzina de doi litri cilindree, ci de un V6 de 3,7 litri, sosit de sub capota marelui SUV CX-9 (ruda cu sapte locuri a lui CX-7).

    Cu 273 CP la dispozitie, Mazda6 V6 va fi aproape la fel de puternica ca vechea MPS si chiar mai distractiva, gratie unei transmisii automate cu sase rapoarte si posibilitate de schimbare manuala prin intermediul padelelor plasate in spatele volanului.

    Motorul de 3,7 litri va fi oferit numai pe versiunea sedan, ce va putea fi diferentiata de varianta europeana inclusiv prin designul distinctiv al partii frontale si aripile mai pronuntate. Asteptam o replica...
    Vizualizari: 1073