rss

10 tichete valorice pe an pentru firme prin programul Rabla

  1. 06/01/2010
  2. Tags: firme, Rabla, tichete
    Vezi toate fotografiile (1)

    Persoanele juridice care vor sa-si innoiasca parcul auto ar putea utiliza in acest an pana la zece tichete valorice pentru cumpararea de masini noi.

    "Este pentru prima data cand in acest program pot veni si persoanele juridice. In acest caz, vrem sa propunem pana la 10 tichete valorice", a mentionat Laszlo Borbely, ministrul mediului si padurilor.

    El a adaugat ca ordinul pentru programul Rabla a fost deja semnat, insa se asteapta aprobarea bugetului national pentru intierea proiectului, iar apoi stabilirea bugetului fondului de mediu si a sumei aferente pentru acest program in 2010.

    "Dupa aprobarea bugetului national si a bugetului fondului de mediu, sper ca la 15 ianuarie va fi demarat programul. In prezent sunt 228 milioane lei, dar suma poate fi marita daca va exista cerere", a spus Borbely.

    Ministrul a declarat de asemenea, ca doreste demararea programului Rabla pentru tractoare.

    Un tichet valoric este de 3.800 lei, iar o persoana fizica poate da cel mult trei tichete pentru cumpararea unei masini noi.

    Romanii au luat anul trecut numai 32.327 de masini noi prin programul Rabla, reprezentand  65% din totalul autoturismelor alocate populatiei pentru scoaterea din circulatie in 2009.

    Vizualizari: 3407