rss

(Nici) Nissan nu vine la Detroit

  1. 25/11/2008
  2. Tags: Detroit, Ferrari, NAIAS, Nissan, Suzuki
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa Ferrari, Rolls Royce, Land Rover, Suzuki si Land Rover, divizia din America de Nord a lui Nissan a anuntat la randu-i ca nu va participa la editia din 2009 a Salonului Auto de la Detroit din cauza recesiunii economice instaurata la putere pe celalalt mal al Atlanticului.

    In plus, japonezii au anuntat ca vor “boicota” si evenimentul expozitional organizat in februarie la Chicago, motivand ca au “spus” tot ce era nevoie la Salonul Auto de la Los Angeles de anul acesta.

    In atari conditii, cu greu se mai poate vorbi de NAIAS 2009 ca primul mare salon auto al anului, iar loviturile date de companiile mentionate mai sus nu fac altceva decat sa dilueze si mai mult interesul publicului vizavi de noile aparitii din industria auto.

    Pe de alta parte, nici nu prea ai cum sa ii contesti: in asemenea vremuri de restriste, fiecare banut conteaza, inclusiv sumele implicate in crearea unui stand atragator. In plus, revenind la Nissan, marile sale noutati (Cube si 370 Z) au fost deja prezentate potentialilor consumatori.

    Tot raul spre bine: probabil, daca se mai razgandesc vreo doi, s-ar putea ca SIAB 2009 sa devina mai interesant...

    Vizualizari: 995