rss

"Masina mea" din cadrul aplicatiei Auto.ro vine cu noi facilitati pentru soferi

 1. 17/12/2013
 2. Tags: aplicatia auto.ro, masina mea
  Vezi toate fotografiile (2)

  Sectiunea “Masina mea” din cadrul aplicatiei de mobil Auto.ro aduce noi facilitati soferilor, acestia avand posibilitatea sa isi gestioneze informatiile legate de serviciile si platile auto.

  Noua sectiune “Masina mea” este un pas important in cresterea nivelului de utilitate oferit soferilor prin usurinta de gestionare a unui volum mare de informatii legate de masina personala. Utilizatorii isi pot completa profilul masinii si vor beneficia, prin intermediul aplicatiei Auto.ro, de o serie de facilitati:

  • Adaugarea profilurilor pentru mai multe masini
  • Plata rovinietei electronice cu cardul sau prin SMS
  • Configurarea alertelor pentru a nu uita de plata rovinietei, asigurarilor RCA si CASCO
  • Sistem automat de alertare privind expirarea ITP-ului, ratei la masina, permisului sau trusei medicale
  • Istoric pentru service auto
  • Jurnal de calatorii pentru soferii organizati.

  Soferii au acum posibilitatea sa adauge profilul mai multor masini, sa plateasca rovinieta si sa primeasca notificari cu privire la RCA, ITP, Casco, rovinieta, rata de leasing sau credit. Soferii vor fi alertati la data prestabilita, cand le expira asigurarile sau cand au scadenta la rata masinii. In plus, soferii organizati vor avea istoric pentru service auto si jurnal de calatorii. Toate acestea, prin intermediul sectiunii „Masina mea” din cadrul aplicatiei de mobil Auto.ro.

  Aplicatia Auto.ro, powered by Vodafone, este gratuita si se afla in topul preferintelor soferilor cu peste 220.000 de instalari pentru Android si iOS.
  A obtinut mai multe premii 1 in cadrul competitiilor de profil, pe baza criteriilor de creativitate & originalitate, functionalitate, relevanta, interactivitate, navigabilitate, grafic design, user experience, structura si rezultate.

  Vizualizari: 4075