rss

Ssangyong a scapat de faliment

  1. 18/12/2009
  2. Categoria: Ssangyong
  3. Tags: Faliment, plan, Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un tribunal din Coreea de Sud a aprobat planul de recuperare a lui Ssangyong pentru evitarea falimentului.

    Ssangyong a petrecut o mare parte a anului, confruntandu-se cu greutatile cauzate de criza economica si a incercat sa caute noi investitii si sa isi consolideze datoriile.

    La inceputul acestui an, angajatii sai au manifestat pentru 77 zile impotriva planurilor de concediere, iar acest lucru a fortat intarzierea lansarii noului crossover C200, care urma sa fie dezvaluit la Salonul auto din Frankfurt, din septembrie.

    Instanta a aprobat planul de recuperare a lui Ssangyong, care intentioneaza sa pun in aplicare un program de trei ani proiectat pentru a creste competitivitatea, rentabilitatea si de a-si tripla veniturile pe an. Compania va incerca de asemenea, sa-si asigure noi investitii si finantari care sa contribuie la dezvoltarea lui C200.

    "Aceasta este vestea pe care am asteptat-o. A fost un an foarte frustrant cu incertitudini considerabile, dar aceasta decizie inseamna ca SsangYong continua sa traiasca si sunt sigur ca partenerii nostri din Coreea sunt determinati sa ajute compania” a declarat Paul Williams, director general al distribuitorului SsangYong din Marea Britanie

    Vizualizari: 1975