rss

SsangYong Korando are de-acum cel mai atractiv pret din clasa sa

  1. 19/03/2012
  2. Categoria: Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pana la finalul lunii aprilie, SUV-ul desenat in studioul Giugiaro are un discount de 11%, valoarea acestuia ajungand si la 3420 Euro, in funcție de echipare. Acest discount este parte a campaniei  derulate de New Kopel Car Import, importatorul marcii coreene SsangYong in Romania, care mai integreaza si planuri de finantare personalizate, oferte de service si reduceri la piese de schimb si manopera.

    Discount-urile se aplica fiecarei variante de echipare pentru SsangYong Korando, incepand de la versiunea de baza si pana la versiunea de top.În cazul echiparii de top, SsangYong Korando 4WD Deluxe + AT, care dispune de o cutie de viteze automata in sase trepte, sistem audio cu sase incinte, pilot automat, scaune cu incalzire si tapiterie de piele, reducerea ajunge la peste 3.400 de euro, ceea ce inseamna ca pretul de achizitie, cu toate taxele incluse, scade la 27.703 euro.

    Pentru varianta de echipare de intrare in gama, 2WD Standard MT, cu tractiune fata, trasmisie manuala in sase trepte, sistem de control al tractiunii TCF, tapiserie textila, faruri de ceata, jante de aliaj de 16 inchi si pilot automat, discount-ul de 11% reprezinta 2.723 de euro, pretul final de achizitie, cu toate taxele incluse, fiind de doar 22.033 euro.

    SsangYong Korando devine astfel cel mai atractiv model din clasa sa din punct de vedere al pretului, incluzand in echiparea de baza o motorizare potenta, de 2 litri, 175 CP si 360 Nm, transmisie pe lant, comenzi integrate in volan, asistenta la plecare in panta si tractiune integrala permanenta.

    Pentru achizitia unui nou model SsangYong Korando sunt posibile operatiuni de trade in, prin care vechiul automobil este evaluat si devine avansul pentru noua masina, cat si finantari asigurate prin Raiffeisen Bank.


    Advertorial

    Vizualizari: 5238
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »