rss

SsangYong priveste mai increzator spre viitor

  1. 11/11/2009
  2. Categoria: Ssangyong
  3. Tags: Ssangyong, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vanzarile SsangYong au crescut si in luna octombrie, pentru a saptea luna consecutiv, peste cele inregistrate in aceeasi luna a anului trecut. In conformitate cu datele de la Societatea Producatorilor si Comerciantilor din industria auto, au fost comercializate 60 de masini SsangYongs luna trecuta – o imbunatatire de 46.34% fata de octombrie 2008.

     

    Pana la sfarsitul lunii octombrie a acestui an, au fost inmatriculate 726 de autoturisme noi SsangYong , cu 26.7% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost inscrise 573 de unitati.

     

    Paul Williams, director general al importatorului SsangYong Koelliker, Marea Britanie, a declarat: “Am facut progrese solide in aceste vremuri foarte dificile si putem incepe acum sa facem planuri pentru un 2010 pe care eu il cred mai bun”.

     

    In urma unei intalniri a creditorilor din Coreea de Sud, ce a avut loc la 6 noiembrie, decizia de a aproba planurile de restructurare SsangYong a fost amanata pana la urmatoarea intalnire programata pentru 11 decembrie.

     

    “Desigur, acum cautam investitori sau un cumparator pentru SsangYong, iar acest lucru va dura ceva timp. Dar compania este acum mult mai increzatoare cu privire la viitor si poate merge mai departe cu planurile de introducere a unor noi modele. Viitorul se prezinta acum mult mai bine decat cu numai cateva luni in urma si sunt foarte optimist dupa ultimele stiri din Coreea", a mai adaugat Williams.

     

    Vizualizari: 1157