rss

SsangYong C200 ar putea fi lansat in 2010

  1. 11/11/2009
  2. Categoria: Ssangyong
  3. Tags: C200, LANSARE, Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (1)

    SsangYong spera sa lanseze noul model C200 in 2010, in ciuda temerilor cu privire la viitorul companiei.

    Initial, versiunea de productie a lui C200 a fost programata pentru lansare la Salonul auto din Frankfurt, in septembrie. Mai multe saptamani de greva la o uzina din Coreea de Sud au amanat insa planurile companiei.

    SsangYong este increzator ca va iesi de sub protectia falimentului, in urma intalnirii dintre actionari si creditori de pe 11 decembrie. Compania a prezentat deja un nou plan de afaceri, cu care aproximativ 100 la suta din actionarii si creditorii ipotecari au fost de acord.

    Constructorul va organiza discutii in speranta ca va ajunge la un acord inainte de urmatoarea reuniune, desi Curtea Coreeana are puterea de a forta actionarii sa accepte oferta SsangYong.

    In timp ce procedurile judiciare sunt in curs de desfasurare, o sursa Ssangyong a declarat pentru publicatia engleza Autocar ca firma nu este in masura sa dea publicitatii o data oficiala. 

    "Speram sa putem lansa C200 anul viitor", a declarat sursa. Aceasta a tinut sa precizeze ca cel mai probabil, C200 ar putea aparea la un salon european de anul viitor, dar nu poate confirma care anume.

    "Eu anticipez ca vom fi la un salon de anul viitor", a adaugat aceeasi sursa. "Care dintre ele nu pot confirma, iar lansarea lui C200 poate fi stabilita numai atunci cand vom stii rezultatul procedurilor judiciare."

    SsangYong a vandut pana in prezent 726 masini in acest an, rezultat in crestere cu 276.7% comparativ cu anul trecut.

    Vizualizari: 1474