rss

Spionat: Ssangyong C200

  1. 17/02/2010
  2. Categoria: Ssangyong
  3. Tags: ssangyong c200
    Vezi toate fotografiile (4)

    SUV-urile pierd tot mai mult teren, in schimb vehiculele urbane cu stiluri si calitati similare, se inmultesc. Cel mai recent dintre ele, Ssangyong C200, un concept care a debutat in 2008 la Paris Motor Show, a fost surprins in timpul testelor de iarnă in Suedia. Ssangyong numeste C200 un “vehicul compact urban (CUV)” si il va introduce in productie la sfarsitul acestui an.

     

    Micul debutant este dimensionat in mod similar cu Toyota RAV4 si VW Tiguan si este destul de “chipes” multumita Studio-ului Giugiaro Italdesign. Constructia monococa si utilizarea aluminiului la suspensie ne face sa credem ca va avea parte de o manipulare usoara.

     

    C200 este prezent in doua versiuni distincte, cu posibilitatea de a alege din trei motoare: turbodiesel de 2,0 litri si 175 CP sau motoare de 1,8 litri pe benzina, in timp ce Eco C200 va fi echipat cu un motor diesel-hibrid. Se va putea opta fie pentru o cutie manuala cu sase trepte de viteza, fie pentru una automata.

     

    C200 urmareste sa devina una dintre cele mai mici si mai usoare vehicule din linia Ssangyong, cu un design compact si o lungime totala de 4,4 metri. De asemenea, Ssangyong informeaza ca emisiile de CO2 sunt reduse cu 50% in cazul modelului Eco.

     

    Vizualizari: 4674