rss

Smart fortwo facelift, imagini si informatii oficiale

  1. 01/02/2012
  2. Categoria: Smart
  3. Tags: facelift, Fortwo, Smart
    Vezi toate fotografiile (7)

    Desi au trecut numai doi ani de la ultimul facelift, Smart fortwo a fost supus unei noi operatiuni de restilizare. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Smart a revizuit gama fortwo (cabrio si hatchback), modelul fiind acum reimprospatat dupa reteta versiunii electrice. Printre modificarile stilistice se numara bara fata redesenata, pe care fost pozitionata sigla Smart, o noua bara de protectie spate, cu un difuzor de aer integrat, si doua evacuari centrale.

    In functie de nivelul de echipare ales, noul fortwo facelift primeste un set de proiectoare de ceata sau LED-uri pentru luminile de zi. Nivelurile de echipare raman neschimbate, constructorul auto oferind aceleasi pachete: Pure, Pulse, Passion, Brabus si Brabus Xclusive.

    Gama de motorizari este compusa din unitati pe benzina in trei cilindri si 1,0 litri si unul diesel, care promit un nivel al emisiilor inferior valorii de 120 grame pe kilometru. Clientii care prefera propulsoarele pe benzina vor putea alege una din versiunile: 61, 71, 84 sau 102 CP.

    Frontul diesel este reprezentat de un motor de 0,8 litri, care dezvolta 54 Cai Putere, gama fiind completata de versiunea electrica ED. Echipat cu unitatea diesel, autoturismul inregistreaza un consum mixt de 3,3 litri/100 km si emisii de 86 grame CO2 pe kilometru.

    Vizualizari: 2946