rss

VW In, rival pentru Toyota iQ si Smart Fortwo

 1. 01/02/2010
 2. Categoria: Smart
 3. Tags: in, Iq, Smart, Toyota, Vw
  Vezi toate fotografiile (1)

  VW In este rezultatul eforturilor combinate ale lui Kaur Martins, Rogério Okabe, Guilherme Motta si Gomes Amorim Wadson, invingatorii concursului "Volkswagen Design Talent 2008".

  Mini car-ul a fost dezvoltat pe parcursul anului 2009 si a fost prezentat pentru prima data la un eveniment special, in Brazilia, in luna decembrie.

  Producatorul german declara la vremea respectiva ca scopul sau a fost de a crea un mini car inteligent capabil sa ofere doua locuri plus spatiu pentru bagaje, alaturi de un confort similar celui oferit de VW Fox.

  Echipa a venit cu mai multe propuneri pentru alimentarea mini-ului de 2.48 metri, inclusiv cu actualul propulsor de 1.0 litri si alte unitati cu doi cilindri, plus versiuni Boxer,  toate montate in spate, alaturi de o versiune plug-in.

  In final s-a ajuns la concluzia ca proiectarea vehiculului este simpla dar puternic influentata de conceptul Volkswagen Up!.

  Ramane de vazut daca un astfel de vehicul, de tipul si marimea sa ar putea avea un viitor in gama VW insa daca acest lucru se va intampla, Volkswagen In va fi cu siguranta un rival direct pentru Smart Fortwo sau Toyota iQ.

  Vizualizari: 1706
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

  Toate anunturile »