rss

Spionat: noua generatie Smart Fortwo

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: Smart
  3. Tags: Daimler, Smart
    Vezi toate fotografiile (5)

    Daimler pregateste lansarea noii generatii Smart Fortwo. Va oferim cateva fotografii-spion care au surprins aceasta masinuta de oras in timpul unor teste efectuate in Franta.

     

    Pana acum, minusul major al micutei a fost incapacitatea de a transporta mai mult de doi pasageri. Insa acest aspect s-ar putea schimba pana in 2012, cu noul Fortwo +2

     

    In timp ce versiunea standard a lui Smart va avea tot numai doua locuri, modelul Smart Fortwo +2 va avea doua usi in plus, in partea posterioara, permitand mai usor accesul in aceasta zona.

     

    Drept rezultat, acest model suplimentar ar face gama Smart un pic mai competitiva pentru modele ca Chevy Spark sau Audi A1 si BMW Isetta, in cazul in care acesta va lua drumul productiei.

     

    Ambele modele Smart vor pastra tractiunea-spate si motorul pozitionat sub podeaua portbagajului. Modelul cu patru locuri va mai castiga in lungime gratie ampatamentului alungit. Cu toate că deocamdata nu a primit un nume, se zvoneste ca Daimler va prefera pentru acesta actuala porecla - Fortwo +2. Va fi primul model Smart cu 4 locuri de la esecul lui Forfour pana acum.

     

    Exista zvonuri potrivit carora masinile vor fi echipate cu mai multe variante de motorizari, va exista o versiune hibrida si poate chiar un motor complet electric.

     

    Vizualizari: 1187