rss

Smart ForTwo de la Brabus si... Tesla

 1. 22/09/2009
 2. Categoria: Smart
 3. Tags: Brabus, Frankfurt, Mercedes, Smart ForTwo Unlimited High Voltage, Tesla
  Vezi toate fotografiile (10)

  In 99,99% din cazurile in care se pronunta cuvantul Brabus, lumea se gandeste la coupe-uri si limuzine obscen de puternice, vandute in schimbul unor sume cu care poti porni o afacere de dimensiuni medii.

  Ceilalti 0,01% apar doar atunci cand se deschide cate un salon auto si tunerul din Bottrop isi aduce aminte ca industria auto lupta pentru salvarea planetei, astfel incat putem vorbi despre masini precum Brabus Smart ForTwo Unlimited High Voltage.

  Prezentat in urma cu nici o saptamana la Frankfurt, mititelul este, daca vreti, un sequel al colaborarii dintre Brabus si Tesla – in urma careia a rezultat Brabus Tesla Roadster –, bateriile litiu-ion si motorul electric de 82 CP si 281 Nm fiind furnizate de catre producatorul american.

  Masina are nevoie de mai putin de 10 secunde pentru a atinge 100 km/h si are numeroase imbunatatiri la nivel aerodinamic, dintre care remarcam capacele din plexiglas transparent ce acopera jantele si pragurile laterale late, desenate astfel incat sa imbunatateasca circulatia curentilor de aer.

  Desi creat pentru a demonstra aptitudinile lui Brabus in materie de vehicule ecologice, ForTwo Unlimited High Voltage nu face rabat in ceea ce priveste luxul, propunand un interior high-tech inundat in piele de culoare alba, impresionant chiar si in comparatie cu decorul unui automobil mult mai scump.

  Am lasat la urma cireasa de pe tort: micul “Mercedes” dispune de un generator de sunet, cu ajutorul caruia proprietarul poate crea impresia ca are sub comanda piciorului drept un motor V8 de curse. Macar sa sune a Brabus, nu?

  Vizualizari: 2201
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 6.850 EUR, An: 2016, Kilometri: 181.500 detalii »

  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »