rss

Skoda Rapid va fi lansat la finele acestui an

 1. 24/04/2012
 2. Categoria: Skoda
 3. Tags: Octavia, rapid, Skoda
  Vezi toate fotografiile (3)

  Skoda va lansa in curand un nou model ce se va pozitiona intre Fabia si Octavia. Autoturismul anuntat de conceptul MissionL se va numi Rapid.

  Constructorul auto a profitat de conferinta din cadrul Salonului Auto de la Beijing pentru a anunta un nou sedan ce va intra in productie inca din acest an. Modelul de serie va fi dezvoltat pornind de la prototipul MissionL si se va numi Rapid.

  Desi vor imparti acelasi nume, sedanul compact proiectat special pentru piata europeana este cu totul diferit fata de modelul Rapid, produs in India, pe arhitectura mecanica Volkswagen Polo.

  Noul autoturism va fi pozitionat in gama Skoda intre Fabia si Octavia, urmand a fi lansat pe piata europeana pana la sfarsitul anului 2012. Modelul va avea si o versiunea proiectata special pentru piata din China, care va debuta in anul 2013.

  Alter ego-ul spaniolilor de la Seat se va numi Toledo, un model de preserie fiind deja prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, care a avut loc in primavara.  Vizualizari: 2021
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 3.500 detalii »

  Toate anunturile »