rss

Skoda Rapid, primul clip oficial cu sedanul cehilor

  1. 22/06/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: rapid, Skoda, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Skoda a publicat primul video oficial cu noul Rapid. Actiunea dezvaluie un model de familie, ideal pentru cuplurile aflate la inceput de drum. Lansarea oficiala va avea loc in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

    Prefigurat de prototipul MissionL, noul Rapid masoara 4.480 milimetri in lungime si 1.700 milimetri in latime, pozitionandu-se in gama intre Fabia si Octavia. Autoturismul poate gazdui cinci pasageri.

    Desi nu au fost comunicate motorizarile, oferta constructorului auto ar putea include unitatea TSI pe benzina de 1,2 litri, in versiuni de putere de 85 si 105 cai si TSI-ul de 1,4 litri si 122 CP.  Frontul diesel ar putea fi populat de unitatile 1.6 TDI de 105 CP si 2.0 TDI. Este foarte probabil ca TDI-ul de 2,0 litri sa fie disponibil intr-o versiune mai mica de 140 CP, pentru a evita o posibila canibalizare cu Octavia.

    In ciuda faptului ca nu au fost dezvaluite preturile, speculatiile si-au facut loc in presa de specialitate. Astfel, noul Rapid ar putea fi disponibil la un pret de baza de 13.000 de euro, cu o echipare standard generoasa.

    Noul Skoda Rapid va debuta oficial in aceasta toamna, la Paris. Lansarea pe piata va avea loc mai tarziu in acest an.

    Vizualizari: 6839