rss

Skoda Citigo cu cinci usi, asul din maneca cehilor

  1. 30/01/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: citigo, Skoda, vw up
    Vezi toate fotografiile (1)

    Skoda a publicat prima imagine cu noul Citigo in varianta cu cinci usi. Citadina va fi propusa la un pret mai mult decat competitiv si va juca un rol cheie in strategia cehilor.

    Noul Citigo cu cinci usi ni se dezvaluie intr-o prima imagine data presei de catre Skoda. City car-ul va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva (8-18 martie), unde va fi prezent si omologul sau, noul Up! cu cinci usi.

    Cele doua modele folosesc aceeasi platforma. Nici in materie de design nu se deosebesc prea tare, diferentele fiind evidente la nivelul echiparilor si al calitatii materialelor si instrumentelor infotainment, VW fiind optiunea mai scumpa, dar si mai evoluata.

    Citigo cu cinci usi va fi oferit cu motor de 1,0 litru in trei cilindri, disponibil in doua versiuni de putere: 60 si 75 Cai Putere. Gama ar putea fi imbogatita ulterior cu o versiune RS, echipata cu unitatea 1.0 TSI de pe GT Up!.

    Din oferta va mai face parte si un model Green tec, care anunta un consum de numai 4,1 litri de benzina la suta de kilometri, in timp ce emisiile de noxe nu vor depasi 96 grame per kilometru.

    Trio-ul VW Up!, Skoda Citigo si Seat Mii va lupta cu veteranele C1, 107 si Aygo, care la randul lor vor fi supuse unui facelift pentru a face fata competitiei.

    Vizualizari: 1957