rss

Patru modele noi au primit 5 stele Euro NCAP

  1. 08/03/2013
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Renault, Skoda octavia, Toyota Auris
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cele mai recente teste realizate de Euro NCAP au dezvaluit un punctaj maxim pentru patru modele noi. Este vorba despre Skoda Octavia, Toyota Auris, RAV4 si modelul electric Renault Zoe.

    In urma ultimelor teste efectuate de Euro NCAP, noile Skoda Octavia, Toyota Auris, RAV4 si modelul electric Renault Zoe au primit cinci stele. Cea mai buna medie la cele patru categorii de testare (Adulti, Copii, Pietoni si Sisteme de siguranta) a inregistrat modelul ceh, cu 95% punctaj la capitolul Pasageri adulti si 86% in ceea ce priveste siguranta copiilor pasageri.

    Mai mult decat atat, Skoda a primit recunoasterea organizatiei si pentru propunerea a patru sisteme de siguranta in lista de optiuni a modelulul ceh (Front Assistant, Lane Assistant, Multi Collision Brake si Crew Protect Assistant).

    Si noile Toyota Auris si RVA4 au obtinut punctaj maxim. Toyota Auris a primit 92% din punctele totale posibile la categoria Pasageri Adulti si 84% la Pasageri Copii. De partea cealalta, ca capitolele Pietonii si Sistemele de Asistenta, modelul a inregistrat 68%, respectiv 66% dintre punctele posibile.

    De data aceasta si RAV4 a fost notat cu un punctaj maxim, SUV-ul nipon acumuland 89% la categoria Pasageri Adulti, 82% la categoria Pasageri Copii, 66% la categoria Protectia pietonilor si 66% la categoria Sisteme de Asistenta.

    In sesiunea de teste a fost implicata si citadina electrica Renault Zoe. Modelul francezilor a primit, de asemenea, cinci stele, confirmand inca o data ca autovehiculele electrice indeplinesc standardele de siguranta. Astfel, masina cu zero emisii a primit 89% din punctajul maxim capitolul Adulti, 80% la Copii, 66% la Pietoni si 85% pentru Sistemele de asistenta oferite.

    Vizualizari: 6331
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »