rss

Noul Skoda Citigo, disponibil in Romania de la 7.955 euro

  1. 29/06/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: citigo, Skoda
    Vezi toate fotografiile (6)

    Skoda a lansat pe piata din Romania noul Citigo. Cel mai mic membru al gamei este disponibil la un pret de pornire de 7.954 de euro pentru versiunea cu trei usi si 9.446 euro pentru versiunea cu cinci usi, preturi cu TVA inclus.

    Noul Skoda Citigo a debutat pe piata locala, fratele de platforma al lui Volkwswagen Up! si Seat Mii fiind oferit cu trei versiuni de echipare si un singur motor pe benzina, declinat in doua variante de putere: 60 si 75 cai.

    Lansat in premiera la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, alaturi de fratii de grup, noul Citigo poate fi comandat in una din versiunile Active, Ambition si Elegance. In standard, citadina beneficiaza de  ABS, airbag sofer si airbag pasager, airbaguri laterale torace si cap pentru scaune fata, volan reglabil pe înaltime, radio cu doua difuzoare si multe altele.

    Citigo este disponibil cu o motorizare cu trei cilindri in linie, oferita in doua versiuni de putere (60 si 75 Cai Putere), care pot fi echipate cu pachetul Green Tec. Echipat cu unitatea de 60 CP, modelul promite un consum de 4,5 litri/100 km, in timp ce propulsorul de 75 CP inregistreaza un consum de 4,7 litri/100 km.

    Ambele versiuni de motorizare ale Citigo pot fi cuplate si la o cutie automata ASG cu 5 trepte. Autoturismul ofera un spatiu pentru bagaje generos pentru clasa sa, 251 litri, mai mult decat rivalii Peugeot 107, Citroen C1 si Toyota Aygo. In plus, portbagajul poate fi extins la 951 litri, prin rabatarea scaunelor.

    Skoda Citigo imparte platforma cu Volkswagen Up! si cu Seat Mii. Daca in ceea ce priveste caroseria, sasiul si motorizarile lucrurile sunt clare, tripletii Volkswagen Group se diferentiaza prin design si pret.

    Vizualizari: 3778