rss

Frankfurt 2011: Skoda Mission L Concept si seria GreenLine

  1. 19/09/2011
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Greenline, mission l, Skoda
    Vezi toate fotografiile (5)

    Skoda a publicat noi informatii si imagini oficiale cu Mission L Concept, prototip ce anticipa un nou model in gamei constructorului auto, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. La evenimentul german a mai fost lansata seria GreenLine.

    Modelul de serie care va lua nastere din Mission L se va pozitiona intre Fabia si Octavia si va avea ca principale atuuri spatiozitatea si raportul rezonabil calitate/pret. Berlina compacta va fi lansata pe pietele europene si in statele aflate in dezvoltare precum Rusia, China si India.

    Masina va juca un rol important in strategie comerciala a producatorului auto, care estimeaza o cifra de vanzari de 1,5 milioane de autovehicule anual, pana in 2018.

    La Frankfurt au mai fost lansate versiunile GreenLine si Green tec ale tuturor modelelor Skoda. Pachetul GreenLine include tehnologii de economisire a carburantului si de reducere a emisiilor de noxe precum sistemul Start &Stop, sistemul de recuperare a energiei pierdute la franare, anvelope cu rezistenta redusa la rulare si modificari pentru imbunatatirea aerodinamicii.

    Tehnologiile Green Line reduc emisiile poluante si consumul de combustibil cu 8%. De cealalta parte, echiparea Green tec este mai putin generoasa.

    Modelele Green Line sunt echipate cu motoare diferite: Fabia, Fabia Wagon si Roomster sunt puse in miscare de turbodieselul 1.2 TDI DPF de 75 CP. Versiunea Octavia GreenLine este pusa in miscare de un propulsor diesel in patru cilindri 1.6 TDI DPF de 105 CP.

    In aceasta configuratie, autoturismul are un consum de  numai 3,8 litri la suta de kilometri, cu emisii CO2 de 99 grame per kilometru.

    Si Superb, Superb Wagon si Yeti GreenLine sunt echipate cu unitatea diesel 1.6 TDI CR DPF 105 CV. Yeti GreenLine inregistreaza un consum de 4,6 litri/100 km. Aceasta versiune este disponibila numai cu tractiune anterioara si transmisie manuala cu cinci trepte.



    Vizualizari: 3087
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »