rss

Ce inseamna si cum se face ITP-ul?

 1. 19/06/2012
 2. Categoria: Skoda
 3. Tags: brady, service, Skoda, Vw
  Vezi toate fotografiile (1)

  ITP-ul sau inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare tehnica periodica si obligatorie a masinii, care presupune: verificarea nivelului de poluare, a sigurantei rutiere si a categoriei de folosinta a autoturismului.

  Pentru realizarea ITP-ului sunt necesare urmatoarele documente:
  - Cartea de identitate a vehiculului (CIV) in copie, conform cu originalul, eliberata de societatea de leasing sau in orginal, in cazul creditului auto
  - Certificat de inmatriculare in original
  - Asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA)
  - BI/CI a celui care se prezinta cu vehiculul.

  Prima etapa a fluxului de operatiuni ITP consta in verificarea nivelului de poluare. Aceasta operatiune presupune stabilirea compozitiei chimice a gazelor si a nivelului de zgomot prin introducerea unei sonde in teava de esapament.

  Etapa urmatoare consta in verificarea sistemului de franare: starea mecanica si eficacitatea franelor fata – spate. Rezultatele sunt imprimate si atasate la raportul de inspectie ITP.

  Cea de-a treia etapa reprezinta verificarea principalelor elemente de siguranta ale masinii, sistem de directie, suspensie si rulare, iar ultima etapa a inspectiei tehnice periodice la Service Brady, autorizat Skoda si Volkswagen, consta in verificarea gradului de vizibilitate, a starii farurilor si a echipamentelor electrice ale masinii.

  Vizualizari: 51489
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 3.500 detalii »

  Toate anunturile »