rss

Skoda pregateste o versiune sportiva a sedanului Rapid

  1. 10/05/2013
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: rapid, RS, Skoda
    Vezi toate fotografiile (2)

    Skoda a lansat la festivalul de la Worthersee noul concept Rapid Sport. Prototipul anunta o versiune RS a sedanului ceh, care ar putea ajunge pe piata in viitorul apropiat.

    Constructorul auto a pregatit pentru intrunirea pasionatilor de tuning de la Worthersee un Rapid cu veleitati sportive. Judecand dupa imaginile publicate, modelul este intr-adevar "o interpretare dinamica si emotionala a sedanului compact" si anticipeaza o versiune sport destinata publicului larg.

    In ceea ce priveste exponatul Rapid Sport Concept, acesta vine cu un design agresiv, subliniat de caroseria vopsita in doua nuante: rosu si gri. Aceasta cromatica se regaseste si la nivelul jantelor de 19 inch.

    Casa auto propune un kit estetic ce include o grila frontala noua, o extensie realizata din fibra de carbon pentru spoilerul fata, blocuri optice cu fundal negru si o capota restilizata. Posteriorul a fost accesorizat cu un deflector impunator, tot din fibra de caron, si cu doua tevi de esapament dreptunghiulare.

    Caracterul sportiv se regaseste si la nivelul habitaclului, prototipul Skoda Rapid Sport beneficiind de scaune Recaro, volan sport si praguri iluminate.

    Momentan nu au fost publicate informatii privind data lansarii unei versiuni de serie Rapid RS.

    Vizualizari: 8577