rss

Viitoarea Skoda Octavia va utiliza platforma noului Golf 7

 1. 25/10/2012
 2. Categoria: Skoda
 3. Tags: Golf, Octavia, Skoda
  Vezi toate fotografiile (1)

  Noua generatie Skoda Octavia va fi construita pe aceeasi platforma ca si noul Volkswagen Golf 7. Mai eleganta si cu echipare standard mai generoasa, viitoarea Skoda va imparti, probabil, si gama de motorizari cu bestsellerul german.

  Viitoarea Skoda Octavia va utiliza noua platforma modulara MQB, arhitectura mecanica ce se regaseste si sub caroseria noului Volkswagen Golf 7, Audi A3 si Seat Leon. Asadar, modelul ceh ar putea prelua gama de propulsoare regasita pe Golf: 1.2 TSI de 105 CP, 1.4 TSI de 140 CP, 1.6 TDI de 105 CP si 2.0 TDI de 150 CP.

  Din punct de vedere estetic, este de asteptat sa preia liniile de design anticipate de conceptul VisionD. Pentru a evita canibalizarea cu sedanul Rapid, noua Skoda Octavia va fi oferita cu o echipare standard mai generoasa si va fi, deci, mai scumpa.

  Potrivit publicatiei Autocar, a treia generatie Octavia va fi oferita la tarife similare cu Ford Focus si Opel Astra si destul de apropiate de Volkswagen Golf VII.

  Noua generatie ar putea fi prezentata luna viitoare, inaintea debutului oficial programat pentru Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie a anului viitor.

  Vizualizari: 2557
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »