rss

Skoda Octavia, primele imagini cu noua generatie fara camuflaj

 1. 21/11/2012
 2. Categoria: Skoda
 3. Tags: Octavia, Skoda
  Vezi toate fotografiile (4)

  Noua Skoda Octavia a fost surprinsa fara camuflaj in timpul filmarii unui clip publicitar in Santiago de Chile. Noua generatie a imprumutat designul de la fratele mai mic, Rapid, insa a crescut in dimensiuni.

  Desi cehii de la Skoda incearca sa fie discreti in privinta noii generatii Octavia, fanii marcii se grabesc sa publice pe Internet imagini cu modelul surprins in timpul filmarii unui spot promo.

  Cadrele dezvaluie o Skoda puternica influentata de sedanul Rapid, fata de care se va deosebi prin calitatea materialelor si oferta de dotari superioare. Evident, va creste si pretul astfel ca noua Octavia oferita la tarife similare cu Ford Focus si Opel Astra si destul de apropiate de Volkswagen Golf VII.

  Modelul a crescut in dimensiuni si este construit pe noua platforma modulara MQB, arhitecura mecanica ce se regaseste si sub caroseria noilor Volkswagen Golf 7, Audi A3 si Seat Leon. Asadar, modelul ceh ar putea imprumuta si gama de motorizari regasita pe Golf: 1.2 TSI de 105 CP, 1.4 TSI de 140 CP, 1.6 TDI de 105 CP si 2.0 TDI de 150 CP.
   
  Noua generatie  va fi disponibila in continuare intr-o versiune de performanta vRS, care ar putea imprumuta motorizarea de la omologul sau din gama Golf, respectiv propulsorul EA888 de 2.0 litri, care produce 230 Cai Putere.

  Vizualizari: 8568