rss

Skoda a demarat productia noii Octavia

  1. 19/12/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, Skoda, Vw golf
    Vezi toate fotografiile (1)

    Skoda a inceput productia noii generatii Octavia la uzina din Mlada Boleslav. Noul model utilizeaza o platforma noua si vine cu dotari mult mai generoase.

    Skoda a anuntat ca a dat startul procesului de productie pentru noua Octavia la uzina din Mlada Boleslav. Pentru asamblarea celei de-a treia generatii a celui mai bine vandut model al brandului ceh, constructorul auto a marit cadenta de productie de la 800 la 1200 de unitati pe zi pentru liniile unde sunt asamblate Rapid si noua Octavia.

    Autoturismul este construit pe noua platforme modulara MQB, fapt ce a determinat cresterea in dimensiunii a masinii si implicit mai mult spatiu pentru pasageri si pentru bagajele acestora. Arhitectura mecanica sa regaseste si sub caroseriile noilor Audi A3 si Volkswagen Golf VII.

    Astfel, gama de propulsoare a fost preluata de la noua generatie Golf, oferta Skoda incluzand patru unitati pe benzina si patru dieseluri, toate atente la consum. De exemplu, modelul GreenLine echipat cu motorul 1.6 TDI de 110 CP inregistreaza un consum de numai 3,4 l/100 km si un nivel al emisiilor CO2 de 89 g/km.

    Pentru a evita canibalizarea cu Rapid, Skoda a ales sa propuna o lista generoasa de dotari si materiale de o calitate superioara. Noua Octavia vine cu o serie de noi tehnologii, oferite in premiera pe acest model: Adaptive Cruise Assistant, Intelligent Light Assistant si Automatic Parking Assistant.

    Noua generatie Skoda Octavia va ajunge in showroomuri incepand cu luna ianuarie a anului 2013.


    Vizualizari: 6338
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »