rss

Noua Skoda Octavia va debuta in noiembrie

  1. 31/08/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, rapid, Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Skoda va dezvalui noua Octavia in luna noiembrie. Modelul este construit pe platforma grupului VW MQB si va ajunge in showroomuri la inceputul anului viitor cu o echipare standard mai bogata.

    Skoda va prezenta noua Octavia in cursul lunii noiembrie, au anuntat oficialii grupului Volkswagen prezenti la Salonul Auto de la Moscova. Masina va fi lansata pe piata la inceptului anului 2013 si reprezinta ultima noutate a grupului in segmentul C, dupa Audi A3, SEAT Leon si Volkswagen Golf (programat de debuteze pe 4 septembrie).

    Spre deosebire de verii sai, noua Skoda Octavia va avea un aspect de berlina in trei volume, apropiindu-se astflel tot mai mult de segmentul D, multumita lungimii de 4,80 metri. Constructorul auto a decis sa proiecteze un model mai lung pentru a evita canibalizarea cu noul Rapid.

    Autoturismul este construit pe celebra platforma modulara MQB, va fi mai eleganta si mai rafinata fata de modelul pe care il inlocuieste si va veni cu o o echipare standard mai generoasa.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, oferta producatorului auto ceh va consta in unitatile 1.4 TSI, cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor
    , 1.6 TDI, carora li se alatura propulsoarele 1.8 TSI si 2.0 TDI. Motorul 2.0 TSI va fi pune in miscare versiunea vRS.

    Vizualizari: 2441
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »