rss

Noua Skoda Octavia, primul teaser cu interiorul

  1. 10/12/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, Skoda
    Vezi toate fotografiile (3)

    Skoda continua campania de teasing si publica prima imagine ce tradeaza putin din interiorul noii generatii Octavia. Dupa cum era de asteptat, materialele utilizate sunt superioare calitativ, fapt ce se va rasfrange si asupra pretului.

    Dupa dezvaluirea primelor doua teasere oficiale ale caror obiect au fost oglinzile retrovizoare si calandrul, constructorul auto ceh revine cu un cadru ce releva putin din habitaclul noii Skoda Octavia.

    Dupa cum a fost anuntat, noua generatie este puternica influentata de sedanul Rapid, fata de care se va deosebi prin calitatea materialelor si o oferta de dotari mai generoasa. Evident, va creste si pretul, astfel ca noua Octavia va fi propusa la tarife similare cu Ford Focus si Opel Astra si apropiate de Volkswagen Golf VII.

    Modelul a crescut in dimensiuni si are la baza noua platforma modulara MQB, arhitecura mecanica ce se regaseste si sub caroseria recent lansatelor Volkswagen Golf 7, Audi A3 si Seat Leon. Asadar, noua Octavia ar putea imprumuta si gama de propulsoare regasita pe Golf, formata din unitatile: 1.2 TSI de 105 CP, 1.4 TSI de 140 CP, 1.6 TDI de 105 CP si 2.0 TDI de 150 CP.

    Modelul ar putea debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie, anul viitor.

    Vizualizari: 2798
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »