rss

Noul Seat Mii, primul video oficial

  1. 04/10/2011
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: mii, SEAT, skoda citigo, vw up
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce a dezvaluit primele imagini cu noul Mii, Seat revine cu un filmulet promotional care prezinta cel mai mic membru al gamei constructorului auto spaniol. Construit pe platforma Volkswagen Up, autoturismul readuce Seat in segmentul A, dupa ani de absenta.

    Baza mecanica pe care este construit noul Mii este imprumutata si de Skoda Citigo, al treilea model al conglomeratului auto care beneficiaza de platforma NSF. Modelul spaniol va fi oferit cu doua niveluri de echipare, Chic si Sport, si va beneficia si de sistemul de franare automata „City Safe Drive”.

    Noul Seat Mii va fi disponibil pe piata din anul 2012 cu aceeasi gama de motoare regasita si pe Skoda Citigo. Astfel, clientii vor putea alege intre cele doua variante de putere (60 sau 75 CP) ale aceluiasi propulsor 1.0 cu trei cilindri.

    Consumul mediu variaza intre 4,2 si 4,7 litri/100 km, iar cu varianta Ecomotive, echipata cu sistemul Start & Stop, modelul inregistreaza un nivel al emisiilor de numai 97 grame per kilometru.

    Citadina va putea fi achizitionata la un pret aproximativ de 9.000 de euro, similar cu geamanul Skoda. Ulterior, Seat ar putea lansa si o versiune cu cinci usi.

    Vizualizari: 2932
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »