rss

SEAT Toledo, primele imagini cu noua generatie

  1. 18/06/2012
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: SEAT, Toledo
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fara voia spaniolilor, au aparut pe Internet primele cadre oficiale cu noul SEAT Toledo. Asemanarile intre noul model si viitorul Skoda Rapid sunt evidente.

    Belgienii de la  vroom.be au publicat primele imagini oficiale cu noua generatia SEAT Toledo. Berlina in trei volume se pozitioneaza pe o nisa intre clasele C si D, constructorul auto indepartandu-se altfel de aspectul de "monovolum" promovat in ultimii ani.

    Cu o lungime de 4,48 metri in lungime si un ampatament de 2,6 metri, viitorul SEAT Toledo va fi pozitionat in gama constructorului auto intre Leon si Exeo si va fi destinat familiilor tinere. La nivel stilistic, Noul SEAT Toledo preia liniile prototipului cu acelasi nume.

    Autoturismul poate gazdui cinci pasageri si dispune de un spatiu pentru bagaje de 500 de litri.  Noul Toledo va imparti mai multe elemente cu Skoda Rapid, inclusiv arhitectura AO-plus, deja utilizata pentru mai multe autoturisme din grupul Volkswagen.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta va include propulsoare pe benzină turbo TSI de 1.2 sii 1.4 litri, plus TDI-ul de 1.6 litri. Printre optionale se va afla si transmisia automata cu dublu-ambreiaj, DSG.

    Noul model al spaniolilor va fi lansat pana la sfaraitul anului 2012.

    Vizualizari: 1378