rss

Noul SEAT Toledo, primele imagini si informatii oficiale

  1. 26/06/2012
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: SEAT, Toledo
    Vezi toate fotografiile (12)

    La o saptama de la aparitia primelor imagini cu noua generatie Toledo, SEAT se decide sa publice si primele informatii oficiale. Modelul spaniolilor propune un look revizuit si o gama de motorizari actualizata.

    A treia generatie SEAT Toledo masoara in lungime 448 cm, cu 4 cm in plus fata de modelul precedent, si are un ampatament de 260 cm, cu 8 cm mai mult fata de generatia cu numarul doi. Din punct de vedere stilistic, autoturismul este puternic influentat de conceptul cu acelasi nume, incluzand totodata elemente regasite pe prototipurile IBE, IBX si IBL.

    In partea frontala, se remarca blocurile optice dreptunghiulare, de mari dimensiuni, grila trapezoidala si priza de aer impunatoare. In partea din spate, stopurile continua intr-un stil curat si minimalist.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, casa auto spaniola propune un TSI 1.2 pe benzina, declinat in versiuni de putere de 75, 85 si 105 cai, precum si un TSI de 1.4 litri, capabil sa dezvolte 122 Cai Putere, disponibil cu o transmisie automata DSG cu sapte rapoarte.

    Pentru clientii care prefera dieselurile, noul SEAT Toledo ofera un propulsor 1.6 TDI de 105 Cai Putere. Ulterior, aceasta unitate va fi disponibila si intr-o versiune de 90 Cai Putere.

    Modelul propune in nivelul de echipare standard sase airbaguri, ESC, ABS si numeroase accesorii. Tot cu nivelul de echipare Reference, sunt disponibile oglinzi electrice, radio CD cu MP3, aer conditionat si un computer de bord.

    Vizualizari: 1871
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »