rss

Seat Leon Cupra K1, masina de nunta

  1. 15/07/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Leon, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un cuplu innebunit dupa tot ce are motor au facut din dragul lor Seat personajul principal al petrecerii de nunta.

     

    Stephanie Garner si logodnicul ei, Peter Jones, ambii de 34 de ani, au fost atat de indragostiti de “super- sportivul” lor SEAT Leon Cupra K1, incat au hotarat ca toata nunta sa fie construita in jurul acestuia.

     

    Mai intai, cuplul din Gartson, in apropiere de Watford, Herts, a ales ca ceremonia sa aiba loc la Goodwood, circuitul din West Sussex.

     

    Apoi fiecare si-a ales modelul Seat care sa i se potriveasca - Stephanie propria Candy White K1, iar Peter o versiune Speed Blue, masina imprumutata de catre dealerul SEAT Letchworth Autoway special pentru eveniment.

     

    Continuand planul, Stephanie a parcurs drumul pana la altar, unde o astepta Peter, avand pe fundal tema muzicala folosita de BBC pentru evenimentele de Formula 1.

    Iar pentru petrecere, cei doi au respins traditionala seara disco si au optat pentru o competitie intre modele Seat in miniatura.

     

    Dupa ceremonie, Stephanie a explicat: "Amandoi iubim Cupra K1 atat de mult incat ni s-a parut foarte normal sa faca parte din ceremonia de nunta. Amandoi suntem mari fani de motorsport, iar ideea de a face nunta la Goodwood a fost geniala.”

     

    In clipa in care formalitatile au luat sfarsit, proaspetii insuratei s-au urcat imediat la volan si au pornit la drum

     

    Acum se bucură de luna de miere ... o calatorie cu masina timp de doua saptamani in Anglia si Scotia!

     

    Vizualizari: 2165
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »