Seat Ibiza 1.2/70 CP Fun

Pret cu toate taxele 9.818 €

Nota expertului

  • Total
    3.375 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort3 stars
  • Performanta3 stars
  • Cost intretinere3 stars
alt

Divizia Cupra de la Seat devine sub-brand de performanta. Primul model debuteaza la Geneva

Oficialii brand-ului din Martorell au luat decizia istorica de a transforma divizia Cupra intr-un sub-brand de performanta. Debutul oficial va avea loc pe 22 februarie, in cadrul ... citeste continuarea »
alt

Seat aduce noul Arona si in Romania. Pleaca de la 14.200 de euro si nu ofera motorizari diesel

Constructorul spaniol de automboile a publicat lista de preturi pentru noul Arona. In Romania, cel mai mic SUV din gama brand-ului din Martorell pleaca de la 14.200 de euro si nu ... citeste continuarea »
alt

Au anuntat cu putin timp in urma. Cat costa in Romania noul Seat Ibiza cu motor diesel

Noua generatie Seat Ibiza poate fi comandata in Romania si cu motorizarea diesel de 1.6 litri. Brand-ul spaniol a facut anuntul prin intermediul unui comunicat de presa, prilej cu ... citeste continuarea »
alt

Vanzarile marcii SEAT au crescut cu peste 17% in luna august

Cresterea vanzarilor marcii SEAT nu a incetinit in timpul perioadei de vacanta. In august (luna care istoric prezinta cele mai reduse vanzari pe parcursul anului din cauza ... citeste continuarea »
alt

SEAT isi prezinta principalele atractii de la Salonul Auto de la Frankfurt, cu o saptamana inaintea deschiderii salonului

Compania SEAT se bucura in prezent de una dintre cele mai bune perioade din istoria sa. In ultimii patru ani, SEAT a obtinut o crestere de 30%. Anul trecut, compania a vandut ... citeste continuarea »
Cauta un dealer