rss

SEAT anunta versiunea sportiva Ibiza Cupra cu facelift

  1. 23/04/2012
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Cupra, Ibiza, SEAT
    Vezi toate fotografiile (16)

    SEAT a lansat la Salonul Auto de la Beijing noul concept Ibiza Cupra, care are rolul de a prefigura versiunea sportiva a modelului de segment B dupa facelift.

    SEAT incearca sa revitalizeze brandul, facandu-l mai atractiv pentru clientii pasionati de modele agresive. In acest scop, constructorul spaniol a pregatit prototipul Ibiza Cupra, care arata mai degraba a versiune de serie.

    Sub caroseria vopsita in nuanta speciala "Galben Chrono", sportiva utilizeaza motorul varului Volkswagen Polo GTI, ceea ce inseamna un 1.4 TSI, capabil sa dezvolte 180 Cai Putere si un cuplu maxim de 250 Nm.

    Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze DSG cu dublu-ambreiaj si sapte trepte, cu padele pe volan. Desi informatiile privind mecanica nu au fost dezvaluite, acestea ar trebui sa fie similare cu cele ale modelului Volkswagen.

    Noul Volkswagen Ibiza Cupra beneficiaza modificarile estetice lansate de faceliftul modelului si se remarca prin prezenta blocurilor optice cu tehnologie LED si jantelor din aliaj de 17 inch.

    La interior, producatorul auto ofera tapiterie din piele neagra cu insertii de culoare galbena, volan sport in trei spite si un sistem nou de infotainment cu ecran de 5 inch.

    Vizualizari: 1919
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »