rss

Noul Seat Ibiza ST dezvaluit oficial inainte de Geneva

  1. 04/02/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: geneva 2010, ibiza sport tourer, Ibiza ST, SEAT, seat ibiza sport tourer
    Vezi toate fotografiile (9)

    Seat a dezvaluit primele fotografii si detalii legate de noul IbizaSport Tourer. Versiunea break a hatchback-ului spaniol va debuta in public pe 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

    Noul Ibiza ST este cel de-al treilea derivat din gama spaniolilor, dupa variantele in cinci si, respectiv, trei usi (SC).

    Break-ul subcompact vine cu un design sportiv ale carui linii sunt inspirate de conceptul IBZ prezentat in toamna anului trecut, la Frankfurt. Asa cum era de asteptat, versiunea de serie a renuntat la unele detalii ale prototipului, cum ar fi clantele mascate ale portierelor posterioare sau blocurile optice spate subtiri si ascutite. Partea frontala si profilul laterale ale noului Seat Ibiza ST sunt aidoma celor de pe modelul din care deriva, in timp ce spatele a primit trasaturile specifice break-urilor, fiind dominat de un set de stopuri care se lungesc pe haion.

    Modelul de familie masoara in lungime 4.320 mm, cu 180 mm mai mult comparativ cu hatchback-ul, ceea ce se traduce printr-un spatiu interior extrem de generos, dar si un portbagaj care ofera un volum de 430 de litri. Capacitatea de incarcare poate fi marita prin rabatarea banchetei, in timp ce accesul in portbagaj este usurat de deschiderea larga a haionului.

    Gama de motorizari ale noului Ibiza ST va contine sase unitati, trei benzinare si trei dieseluri, care vor oferi un bagaj de putere cuprins intre 70 si 105 cai-putere. Intre acestea isi vor face loc noile propulsoare 1.2 TSI de 105 CP si 1.6 TDI de 90 si 105 "cai". Toate motoarele vor putea fi conectate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau, optional, la una DSG cu dublu ambreiaj de provenienta Volkswagen.

    Seat Ibiza ST va debuta pe piata europeana la inceputul verii si va fi disponibil in trei versiuni de echipare: Reference, Style si Sport.

    Vizualizari: 1849
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »