rss

Seat pregateste Leon Coupe si un inlocuitor pentru Alhambra

  1. 19/10/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Alhambra, Leon, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Seat planuieste lansarea unei versiuni coupe a lui Leon si a unui inlocuitor pentru MPV-ul Alhambra in urmatorii doi ani.

    Potrivit lui Jan Lafrentz, directorul de vanzari al Seat, exista deja o propunere de design pentru coupe, model ce urmeaza sa indeplineasca in gama spaniolilor acelasi rol pe care Scirocco il are la Volkswagen. Prin Leon Coupe, compania din Peninsula Iberica doreste sa aduca un plus de sportivitate gamei sale, lansarea acestui model fiind programata, cel mai probabil, pentru 2011.

    In ceea ce priveste inlocuitorul lui Alhambra, acesta va putea fi comandat incepand de anul viitor. Lafrentz a afirmat ca noul model va pastra dimensiunile generoase ale lui Alhambra si va concura direct cu Ford Galaxy, liderul segmentului MPV-urilor.

    Oficialul Seat nu a specificat, insa, daca acesta va purta alt nume sau va fi comercializat ca o generatie noua a lui Alhambra.

    De asemenea, Seat, constructor detinut de Grupul Volkswagen, va avea in curand propria versiune a lui VW Up!. Micutul model - care va fi disponibil si in varianta electrica - urmeaza sa fie lansat in 2011, odata cu aparitia modelului germanilor sau imediat dupa aceasta.

    Pe de alta parte, cei care isi doresc un cabriolet cu logo-ul Seat pe capota trebuie sa isi ia gandul de la asa ceva, intru-cat producatorul spaniol nu ia in calcul fabricarea unui model decapotabil.

    Vizualizari: 1604