rss

Saab primeste un imprumut de 25 de milioane de euro

  1. 30/06/2011
  2. Tags: Saab, Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)

    Swedish Automobile (fost Spyker) a anuntat semnarea unui acord cu Gemini Investment Fund Limited pentru un imprumut in valoare de 25 milioane de euro. Acest ajutor financiar va ajuta Saab pe termen scurt.

    Imprumutul are o dobanda de 10%, cu scadenta la 6 luni. Acesta poate fi restituit mai devreme fara taxe de rambursare anticipata, de indata ce fondurile promise de Pang Da si Youngman vor ajunge la constructorul suedez.

    Pe langa cele 25 de milioane asigurate de Gemini, producatorul suedez asteapta si un imprumut de la Banca Europeana de Investitii in valoare de 29,1 milioane de euro.

    Astfel, la cele 13 milioane euro primite de la o companie chineza in schimbul a 582 de autovehicule si cele 28 de milioane euro in schimbul instrainarii unor proprietati, se adauga acum 25 de milioane de euro de la Gemini.

    In total, Saab dispune de un fond in valoare de 66 milioane de euro pentru a-si achita datoriile la furnizori si pentru a reporni activitatea de productie in termen de doua saptamani.

    Ajutorul financiar ce urmeaza a fi acordat de Pang Da si Youngman este intarziat de autoritatile chineze si europene care trebuie sa aprobe intelegerea intre cele doua parti.

    Vizualizari: 1768
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »