rss

Saab nu va veni la Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 17/08/2011
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: Frankfurt, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul acesta Saab se vede obligat sa renunte la standul de la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie. Constructorul auto prefera sa isi canalizeze resursele financiare in alte directii, cum ar fi plata salariilor si reinceperea productiei.

    Probleme cu care se confrunta Saab par sa fie un cosmar fara sfarsit: activitatea de la uzina din Trollhattan este oprita de sase luni, salariatii nu si-au mai primit banii de ceva timp, iar infuziile de capital de la investitorii chinezi intarzie sa apara. Astfel, oficialii companiei au declarat ca prefera sa directioneze resursele de care dispun pentru a gasi o modalitate de a reincepe productia.

    Saab a incheiat parteneriate cu Pang Da, care a virat deja 30 de milioane de euro, insa se pare ca aceasta suma nu a fost suficienta pentru a revitaliza afacerile suedezilor. Mai sunt asteptate fonduri  in valoare de 56 de milioane de euro. In plus, producatorul suedez a mai batut palma cu Zhejian Youngman. Impreuna, cele doua companii chineze au promis investitii de peste 200 milioane de euro.

    Anterior, constructorul auto incheiase o intelegere cu Hawtai Motor Group. Contractul a fost anulat, Hawtai nereusind sa obtina aprobarile necesare.

    Saab nu a precizat la ce data va deschide portile fabricii de la Trollhattan.

    Vizualizari: 1655
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »