rss

Saab face rost de bani pentru salarii, dar productia ramane oprita

  1. 28/06/2011
  2. Tags: Saab, Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)

    Saab a reusit sa gaseasca bani pentru a plati salariile angajatilor dupa ce o companie chineza a efectuat o comanda de 582 de autovehicule in valoare de 13 milioane de euro. Cu aceasta suma, constructorul suedez va putea achita si o parte din datoriile stranse la furnizori.

    In aceea ce priveste productia, aceasta va fi in continuare oprita din cauza unor furnizori care au refuzat sa mai livreze piese. Unul dintre acestia este chiar International Automotive Components, la care Saab are o gaura de 4,8 milioane de euro.

    Pentru a se redresa, producatorul auto are nevoie de mari resurse financiare, in acest scop incheiand un contract cu chienzii de la Pang Da. Acestia din urma s-au angajat sa pompeze 56 de milioane de euro pentru a participatie de pana la 24% in cadrul Spyker, actualul proprietar Saab.

    In plus, constructorul suedez a mai batut palma cu Zhejian Youngman. Impreuna, cele doua companii chineze au promis investitii se depasesc suma de 200 milioane de euro.

    Ajutorul financiar acordat de Pang Da intarzie sa apara din cauza cauza autoritatilor chineze si europene care trebuie sa aprobe intelegerea intre cele doua parti.





    Vizualizari: 1592
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »