rss

Afacerea Saab: investitorii chinezi bat in retragere

  1. 12/10/2011
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: Saab, Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cosmarul Saab pare sa nu aiba sfarsit. Dupa ce a intrat sub legea falimentului, unul dintre investitorii chinezi si-a anuntat intentia de a renunta la promisiunile facute. De cealalta parte, Saab sustine ca totul este o neintelegere.

    Desi a mai primit un ragaz impotriva creditorilor, producatorul auto se confrunta cu noi dificultati, dupa ce directorul companiei chineze Pang Da a declarat ca acordul incheiat cu suedezii a picat. Declaratia a fost facuta la o intalnire a principalilor actori din industria auto, care are loc in China.

    Informatia a fost dezmintita ulterior prin intermediul unui comunicat trimis de presedintele Saab-Spyker, Victor Muller, care sustine ca sunt in continuare in discutii cu Pang Da.

    Daca investitiile promise de Pang Da nu vor mai ajunge in mainile Saab, producatorul auto nu poate decat sa spere ca va aparea un alt salvator, care sa readuca brandul pe linia de plutire, dupa ce productia a fost oprita inca din luna aprilie, iar plata salariilor sufera amanari.

    In prezent, casa auto intra in procedura de restructurare, reorganizandu-si astfel activitatea si departementele pentru a reveni in atentia publicului la momentul potrivit.

    Vizualizari: 1531
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »