rss

Range Rover lanseaza economicul Sport S

  1. 27/01/2012
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Range Rover, Sport, sport s
    Vezi toate fotografiile (1)

    Range Rover isi extinde gama de modele cu noua versiune Sport S. SUV-ul casei britanice anunta un consum de numai 8,5 litri la suta de kilometri.

    Range Rover Sport S este pus in miscare de un motor diesel de 3,0 litri, capabil sa dezvolte 211 Cai Putere si un cuplu maxim de 520 Nm. Propulsorul este versiunea mai eficienta a unitatii V6 diesel de 255 Cai Putere, care se regaseste in gama Range Rover.

    Gratie sistemului de injectie cu debit scazut, noul motor promite un consum in regim mixt de 8,5 litri de combustibil la fiecare suta de kilometri si un nivel al emisiilor CO2 de 224 grame/km.

    Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii automate ZF cu opt rapoarte, cu comutator rotativ si padele pe volan, care ajuta motorul sa functioneze in orice conditii, mentinand totodata un nivel al consumului redus si performante ridicate.

    La nivel tehnic, noul Range Rover Sport S mosteneste toate functiile si dotarile modelelor din gama. Astfel, versiunea face fata cu brio conditiilor off-road, fara a "musca" din confortul pasagerilor.

    Cel mai nou membru al familiei Range Rover are un pret de pornire de 58.483 de euro.


    Vizualizari: 2548