rss

Range Rover Sport de la Onyx

  1. 17/12/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Gaydon, Land Rover, Onyx, Range rover sport, V8
    Vezi toate fotografiile (4)

    Bere de calitate, spiridusi doldora de aur si ceva fotbal – de obicei, cam la asta te gandesti cand cineva de langa tine vorbeste despre “Irlanda”.

    Poate ca situatia convine de minune locuitorilor din aceasta tara, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre Onyx – un tuner care incearca sa ne convinga de doua aspecte: 1) ca si irlandezii se pricep la masini si 2) ca, daca detii un Range Rover Sport si vrei sa-l personalizezi, cel mai bine ar fi sa traversezi Canalul Manecii.

    Cel putin in privinta punctului doi, e greu sa-i contrazici: modelul sportiv al companiei din Gaydon arata pur si simplu excelent, gratie bodykit-ului cu numeroase elemente din fibra de carbon si monumentalelor roti cu jante de 22 de inch.

    Pentru interior, insularii au ales un decor cu piele de bivol perforata (prezenta pe scaune, panourile usilor, consola centrala si tetiere) si insertii din fibra de carbon (in total 14 piese, folosite, printre altele, la ornarea gurilor de ventilatie si clantelor), adica exact combinatia potrivita pentru a evoca plusul de 80 CP adus motorul V8 supraalimentat.

    Si, pentru a nu fi acuzati de discriminare, baietii lui Onyx au pus la punct si un kit de motor pentru agregatele diesel din gama Land Rover, ce ofera un plus de 50 CP. Pe noi ne-au convins...

    Vizualizari: 1770