rss

Land Rover, partener pentru o noua aplicatie pentru iPhone

  1. 15/02/2010
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: aplicatie, iPhone, Land Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu peste 62.000 descarcari - 40.000 in cele sase saptamani dupa lansare si 1107 in ziua de Craciun – aplicatia Guinness Premiership iPhone, in asociere cu Land Rover, se dovedeste a fi una dintre cele mai populare aplicatii sportive pe plan international.

     

    Aplicatia ofera cele mai recente stiri din rugby, scoruri si rezultate, de indata ce se intampla si a fost descarcata pana acum de pe Internet in 42 de tari din intreaga lume, inclusiv Singapore, Statele Unite si Arabia Saudita. Aceasta aplicatie este acum a doua cea mai descarcata aplicatie de sport, precum si a 21-a cea mai descarcata de pe iTunes.

     

    In calitate de vehicul oficial al Guiness Premiership (campionatul englez de rugby) , Land Rover a lucrat in parteneriat cu Premier Rugby pentru a identifica un serviciu ce sa poata oferi suporterilor un insotitor permanent, care sa furnizeze o multitudine de informatii, oricand si oriunde ar fi.

     

    Proiectata avand fanii in minte, aplicatia este disponibila la nivel global pe iPhone si iPod touch, asigurandu-se ca fanii de rugby din intreaga lume au acces liber la transmisiuni live si cifre.

     

    Aplicatia este gratuita si disponibila pentru descarcare pe site-ul: https://www.guinnesspremiership.com/iphoneapp.php.

     

    Vizualizari: 1787
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »