rss

Range Rover Sport Facelift debuteaza la New York

  1. 08/04/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Dacia, Piata, vanzari
    Vezi toate fotografiile (4)

    In sfarsit publicul va face cunostinta cu noul Range Rover Sport Facelift cu ocazia Salonului Auto de la New York.

    La nivel exterior schimbarile sunt ceva mai raspandite in comparatie cu Range Rover-ul standard si includ un design al partii frontale redesenat cu blocuri optice LED, grila cu doua bare, bara de protectie fata si aripi. Luxosul SUV prezinta la nivelul partii spate o bara de protectie restilizata.
     
    Range Rover Sport primeste la interior elemente Land Rover, iar look-ul general este vizibil “mai curat” prin eliminarea accesoriile si liniilor ce incarcau designul. Bineintele ca si tapiteria a suferit un upgrade.

    Cele mai semnificative schimbari s-au petrecut la nivel de motorizare. Range Rover Sport 2010 primeste doua noi motoare. Pe benzina avem de-a face cu un V8 supra-alimentat de 5 litri ce dezvolta 510 CP si un cuplu de 625 Nm. Pe motorina veti putea alege noul twin-turbo diesel de 3 litri, cu o putere de 245 CP si un cuplu de 600Nm. Ambele motoare sunt cuplate la o cutie de viteze automate in sase rapoarte.

    Si trenul de rulare a primit ceva update-uri. Noul Adaptive Dynamics vine sa ajuta existentele Dynamic Response si Dynamic Program to the Terrain Response pentru o experienta exemplara.

    Luxury, luxury, luxury .... .

    Vizualizari: 1740
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »