rss

Range Rover Holland & Holland de la Overfinch

  1. 25/09/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Holland & Holland, Overfinch, Range Rover, Rolls-Royce Phantom
    Vezi toate fotografiile (22)

    Poate ca, de la distanta, arata ca oricare alt Range Rover usor “tunarit” intr-un atelier anonim, insa nici nu ne mai aducem aminte de cand aparentele au inselat mai amarnic ca acum.

    Masina din imagini nu numai ca este un Range Rover Holland & Holland, ci este un Range Rover Holland & Holland modificat de Overfinch, ce va fi produs intr-o cadenta de doar 100 de unitati anual – de vreo 10 ori mai mica decat cea a lui Rolls-Royce Phantom.

    Se spune despre acest tot-teren ca este cel mai luxos SUV din lume, iar daca aruncam o privire in habitaclul inspirat de creatiile fabricantului de arme Holland & Holland intelegem si de ce: nu mai putin de 31 de elemente decorative confectionate din lemn natur, virtual identice cu cele folosite de armurierul englez, intra intr-o armonie perfecta cu pielea de cea mai buna calitate (Overfinch pune la dispozitie sapte nuante diferite) pentru a crea un peisaj artificial de o splendoare rara.

    Este nevoie de 150 de ore-om pentru a transforma decorul unui Range Rover obisnuit intr-o opera de arta cu patru scaune individuale, frigider pentru sticlele/paharele de bauturi alcoolice si volan gravat cu modelul de pusca al proprietarului, fapt care justifica pe deplin cele 120.894 de lire sterline (139.650 de lire sterline pentru clientii din Marea Britanie) care alcatuiesc pretul de baza.

    PS: fiecare Range Rover Holland & Holland Overfinch va fi livrat cu un stoc complet de bauturi fine – printre care whisky Balvenie, gin Hendrick, vodca Ivan cel Groaznic si sampanie Pol Roger –, ce va fi realimentat gratis de-a lungul primului an de posesie a masinii. Cheers...

    Vizualizari: 2079