rss

Primul Range Rover model 2010 livrat in Romania

  1. 14/09/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Range Rover
    Vezi toate fotografiile (4)

    Inceputul lunii septembrie a marcat livrarea primului Range Rover model 2010 in Romania. In 2009, Land Rover sfideaza contextul economic dificil, lansand pe piata noua sa generatie de automobile reprezentata prin Range Rover, Range Rover Sport si Discovery 4.

    Primul model 2010 livrat in Romania este un Range Rover Supercharged, cea mai puternica varianta Range Rover, alimentata de noul motor V8 5.0 litri capabil de o putere maxima de 510 CP si un cuplu de 625 Nm. La un pret final putin peste 100.000 Euro primul model Range Rover 2010, livrat in Romania, reprezinta cel mai nou, luxos, inovator si performant automobil 4x4.

    Cristian Andras, Director General Premium Auto, Importator Oficial Land Rover in Romania declara: “Intr-un an complicat precum 2009, marca Land Rover se afla intr-o perioada deosebit de prolifica.  Prin aducerea in Romania a noii game dorim sa le oferim clientilor exigenti un nou standard de calitate si performanta 4x4.”

    Noul Range Rover model 2010 se prezinta in cea mai moderna forma a sa, printr-o noua stilizare exterioara si un lux deosebit la interior. Acesta combina la interior materialele luxoase cu tehnologia revolutionara, vorbind aici de ecranul touch screen Dual View, care permite vizionarea  de imagini diferite simultan de catre sofer si pasager, sistemul Surround Camera, care ofera o  perspectiva din 5 directii diferite sau tabloul de bord virtual, proiectat pe ecran TFT de 12’, cel mai  mare cu care a fost echipat vreodata un automobil. Pe langa motorizarile Euro 5 performante de 5.0 l pe benzina si 3.0l diesel, care se regasesc pe noua gama, automobilele Land Rover au reusit sa obtina si o scadere a consumului cu 7.3%, atingand 14.8 l/100km la motorizarea pe benzina de 5.0 l si emisii de dioxid de carbon de numai 348 g/km.

    Noile modele Land Rover vor putea fi vizionate si testate in showroom-urile din intreaga tara pana la sfarsitul lunii septembrie. Lista de preturi o gasiti aici.

    Vizualizari: 3729