rss

Noul Range Rover LRX va fi lansat in vara lui 2010

  1. 27/08/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Land Rover, LRX Concept, Range Rover, Range Rover LRX, SUV compact
    Vezi toate fotografiile (1)

    Versiunea finala de productie a viitorului SUV compact Range Rover LRX va fi dezvaluita pe data de 17 iunie 2010, data la care se implinesc 40 de ani de la lansarea primului model Range Rover.

    Potrivit unor insideri, productia noului SUV premium va demara la inceputul lui 2011, la uzina Land Rover de la Halewood, iar primele modele vor fi livrate in cursul aceluiasi an.

    Aceeasi sursa sustine ca, din punct de vedere stilistic, modelul de serie va diferi de conceptul LRX din care deriva.

    Noul Range Rover LRX va dispune de o gama variata de motorizari conventionale pe benzina si diesel. De asemenea, exista informatii ca modelul va fi mult mai prietenos cu mediul inconjurator, urmand sa primeasca si tren de rulare hibrid ce ar putea sa fie standard pe cele mai scumpe modele din gama.

    Originalele concept car-uri (poate va mai amintiti cele doua modele, unul alb si celalalt negru) au fost dezvaluite la Salonul de la Detroit din 2008 si erau propulsate de un turbodiesel hibrid de 2,0 litri.

    Cand functiona pe baza de biodiesel, acest motor avea un consum de 3,9 l/100 km si de aceea constructorul britanic se gandeste sa implementeze unele versiuni si pe modelul de serie.

    Vizualizari: 1700