rss

Land Rover prezinta editii speciale de Defender

  1. 11/06/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: defender, fire, ice, Land Rover, Off-road
    Vezi toate fotografiile (1)

    Marca britanica lanseaza doua versiuni mai luxoase ale lui Defender, sub denumirile Fire si Ice. Doar 850 de exemplare vor fi construite in total, iar pretul de pornire anuntat pentru Europa de Vest va fi de 68.400 euro.

    Land Cruiser, G-Klasse sau H1 - toate au pornit drept masini de teren hardcore, fara urma de lux in ele. Dar fenomenul SUV le-a fortat sa-si mai rafineze manierele si, chiar daca si-au pastrat mare parte din calitatile excelente in off-road, au ajuns sa fie mai luxoase decat multe limuzine de odinioara.

    Defender ramasese “ultimul mohican” din acest punct de vedere, fiind aproape neschimbat din 1948 incoace. Pana acum, insa, caci britanicii au hotarat ca-i timpul sa fie exploatata nisa in care concurentii o duc atat de bine.

    Aici intervin Fire, respectiv Ice, care pot fi identificate dupa nuantele speciale de rosu si alb, la care au fost asortate diferite elemente de caroserie negre. Mai punctam la capitolul noutati pragurile laterale, farurile/stopurile redesenate, trapa, dar si jantele.

    Interiorul este mai habitabil datorita scaunelor Recaro, imbracate in alcantara, material ce imbraca si cotiera, in timp ce consola centrala poate avea capitonaje portocalii sau albe.

    Vizualizari: 1303