rss

Land Rover a lansat telefonul mobil rezistent la apa

  1. 16/06/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Land Rover, Telefon mobil
    Vezi toate fotografiile (3)

    Pentru acei proprietari de Land Rover care se folosesc cu adevarat de calitatile off road ale vehiculului lor (sau pentru cei care doresc sa se scoata in evidenta faptul ca o fac), marca britanica a facut echipa cu Sonim Technologies, pentru a lansa telefonul mobil Land Rover S1 .

     

    Potrivit producatorului, S1 este primul telefon mobil GSM din lume care a fost testat si s-a dovedit a fi total rezistent la praf, noroi, socuri si picaturi de apa.

     

    Caracterizat de un design simplu mai degraba, S1 este declarat a fi complet waterproof (rezistent la apa) la o adancime de un metru pe un interval de pana la 30 de minute si rezistent la presiune de pana la 400 kg.

     

    Pe langa durabilitate, S1 vine echipat cu o camera waterproof de 2Mega-Pixeli, aparat foto cu blitz incorporat, lanterna, GPS incorporat, radio FM, slot de memorie de 2GB, J2ME Java pentru telefoane mobile s.a.

     

    "Ca si vehiculele noastre, acest telefon este extrem de capabil si va functiona in cele mai severe conditii de mediu", a declarat Lindsay Weaver, Director General de Proiecte Land Rover.

     

    Land Rover S1, de la Sonim, va fi deocamdata disponibil pentru Marea Britanie la pretul de 299.99 lire sterline sau 490 dolari SUA sau de 355 euro.

     

    Vizualizari: 3242
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »